partyrent.com
Chauffeur

Toffe job en veel meer dan rijden alleen

Beginn Ab per direct Zielgruppe Berufseinsteiger/Berufserfahrene
Bocholt Transport Vollzeit

Wir suchen dich als

Bocholt: Chauffeur (m/v)

Standort Bocholt

Van kasteel in bosrijk buitengebied tot hotel in het centrum van de stad - bij ons kom je als chauffeur op uitlopende plekken en is geen dag hetzelfde. Volop afwisseling dus én je hebt een grote verantwoordelijkheid: tot 30 ton equipment aanleveren op uiteenlopende locaties van onze klanten.  

Je heb veel te doen

Jouw job bij Party Rent is meer dan rijden. Je controleert jouw vrachtwagen voor de rit, je zekert de lading en zorgt dat je je aan de planning houdt. Een professioneel wagenpark uitgerust met de modernste navigatie- en communicatiemiddelen helpen je hierbij goed en veilig op weg. Verder ben je de contactpersoon voor onze klanten op locatie - en daarmee vertegenwoordig je het hele bedrijf. Wanneer het event-equipment niet alleen geleverd, maar ook opgebouwd moet worden, ben jij degene die de handen uit de mouwen steekt en de opbouwploeg aanstuurt. Als ervaren chauffeur ken je onze klanten en kun je eventuele problemen ter plekke zelfstandig en in goed overleg oplossen.

Je brengt het nodige mee

Je beschikt over een geldig rijbewijs BE, C, C1 of CE en ook over een geldige bestuurderskaart. Inzet en discipline zijn voor jou vanzelfsprekend en je bent een echte aanpakker voor wie fysieke inspanning geen enkel probleem is. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer en je werkt altijd klant- en servicegericht.   

En wij ook

Meer dan 950 medewerkers in 24 vestigingen verdeeld over heel Europa, dat is de Party Rent Group. Wij zijn een succesvolle en groeiende ondernemersgroep binnen de Europese eventbranche. Onze sterke marktpositie staat garant voor carrièremogelijkheden en financiële zekerheid. In een moderne werkomgeving krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, want wij houden van doeners. Mensen die niet denken in problemen, maar in oplossingen. 

Ben jij de teamplayer, die zich helemaal thuis voelt in de eventwereld en wil je samen met je collega’s iedere dag gaan voor veilige en optimale event-logistiek? Dan ben jij degene die we zoeken. Reageer nu per mail!

Party Rent Bomers GmbH 
t.a.v. Koen Siemes
Am Busskolk 16-22
46395 Bocholt (Duitsland)
koen.siemes@partyrent.com
T +31 26 3623 192

Interessanter Job?Jetzt bewerben
Party Rent Bocholt
Am Busskolk 16-22 46395 Bocholt Germany
T: +49 2871 2481-0
+49 2871 2481-0
F: +49 2871 2481-124 E: bewerbung.bocholt@partyrent.com
  • Wir arbeiten an 24 Standorten in Europa.
  • Wir sind 950 Kolleginnen und Kollegen.
  • Wir haben flache Hierarchien.
  • Wir sagen Du! Nicht Sie.
  • Wir bieten berufliche und finanzielle Sicherheit.
Wir sind eines der erfolgreichsten Unternehmen der Veranstaltungsbranche: 950 Mitarbeiter und 24 Standorte in Europa.
Jetzt bewerben
Job alarm!

Melde dich an und erhalte neue Jobs per E-Mail.

Jetzt anmelden